Welkom bij Sitcon Security BV

Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Klantenservice via e-mail en telefoon:
030-6303631
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Binnen 0 uur en 00 besteld, vandaag verzonden!
Binnen 0 uur en 00 minuten besteld, vandaag verzonden!

3G / 4G spy camera's

Met deze unieke 3G mini camera's is het mogelijk via uw eigen mobiele telefoon (3G) live video te bekijken met geluid! U belt dus met uw telefoon naar de 3G camera's en u ziet direct wat er zich afspeelt. Onze mini spycams zijn door het formaat makkelijk op veel plaatsen weg te werken of voor u al onopvallend ingebouwd in een voorwerp. De 3G mini spy camera's zijn verborgen camera's welke via een willekeurige mobiele telefoon met 3G functionaliteit kan worden bekeken. Bij alle telefoons van de laatste 2 jaar hebben deze functionaliteit en u kunt dit bij de fabrikant van de telefoon nakijken per model. Live Video en Audio Voor een door de gebruiker ingesteld mobiel telefoonnummer is het mogelijk direct doormiddel van een video oproep in te bellen. De 3G spycams zal zichzelf geheel discreet (zonder geluid, lampjes e.d.) aanzetten en u ziet nu op uw eigen telefoon de beelden van de camera en geluid van dat moment. Foto's nemen door enkel een sms met de tekst 'SNAP' te zenden kunt u tot 10 foto's snapshots door de camera laten maken. Dit kan eventueel met een bepaalde interval. U krijgt dan door de 3G verborgen camera's de foto's die zijn genomen naar uw eigen mobiele telefoon gestuurd. Dit systeem is dus ideaal te gebruiken voor bewijs vergaring. Alarm functie met sensors Op aanvraag zijn externe sensors te verkrijgen welke het mogelijk maken om de 3G verborgen camera als alarm systeem te laten dienen. Er zijn externe ensoren verkrijgbaar in de vorm van een deur / raam alarm, drukmat en bewegingssensor. Wanneer de sensor is geactiveerd zal deze de 3G spionage camera activeren, waarna er foto's naar uw mobiele telefoon zullen worden gestuurd. *Op onze 3G camera's geldt een afwijkende levertijd van 5 a 7 werkdagen*

 

SITCON BV verkoopt enkel producten die als doel hebben uw eigen eigendommen, uw kinderen en in bepaalde gevallen uw werknemers te controleren. SITCON BV accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden producten. SITCON BV adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van het aangeboden product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over spywebshop
Over spywebshop
Spyshop Spywebshop.nl | Grootste spy- en beveiligingsproducten winkel met vestigingen in Amsterdam, Maaseik en Utrecht. Onze spyshop heeft een uitgebreid assortiment beveiligingscameras, GPS trackers, Spy cameras, keylogger en andere spy apparatuur in onze spy stores en spionage winkels op display. Alle spy- en beveiligingsproducten kunnen zowel in onze winkels worden gekocht als online op onze website worden besteld.
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord al tussen de veelgestelde vragen.
Veilig & goed beoordeeld
Bezorgen & Retourneren
Bezorgen & Retourneren
Gratis thuisbezorging binnen Nederland en België.
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Alle producten uit voorraad leverbaar.
Verzending via UPS met Track & Trace.
shipping ups
Contact Gegevens
Contact Gegevens
Sitcon BV
Hoofdvestiging
Twentehaven 11
3433 PT Nieuwegein
Nederland
KvK nummer: 30239424
BTW nummer: 819292059B01
support@sitcon.nl
030-6303631

Sitcon BVBA
Bosstraat 39B
3680 Maaseik
BE 0821.386.793
België
089-853085
Google